IARAQUÈ, l’experiència de ser nous

I ara què? És una pregunta que ens fem tot sovint. Acabo de guanyar unes eleccions i sóc l’alcalde: i ara què? He tret un producte al mercat que és únic i inimitable: i ara què? Obro per primera vegada la persiana de la meva nova i flamant botiga: i ara què? La meva empresa de tota la vida està perdent gas davant la irrupció de les noves tecnologies: i ara què? Són situacions on la Comunicació ens ofereix respostes i ens ajuda a asserenar tant de neguit.

I així és com es concebeix i neix IARAQUÈ, una empresa nova amb més de trenta anys d’experiència. Perquè som conscients que el nostre entorn institucional, corporatiu i empresarial necessita un cop de mà per tirar endavant els seus propòsits. Perquè sabem que la llarga trajectòria professional del nostre equip sumada a la il·lusió renovada d’un projecte nounat com IARAQUÈ poden esdevenir l’eina que empreses, comerços, fundacions, ajuntaments i altres corporacions necessiten per guanyar en visibilitat i eficàcia. Per a nosaltres, és una nova i engrescadora experiència. Per a vosaltres, podem ser la resposta que estàveu esperant.

IARAQUÈ som una agència de comunicació que ofereix solucions globals per als vostres projectes. Som un equip multidisciplinari de persones amb una llarga trajectòria i experiència en branding, comunicació corporativa, comunicació política, comunicació visual i digital, organització d’esdeveniments i relacions públiques. Utilitzem totes les eines i els recursos per projectar i posicionar la vostra marca: persones, institucions i empreses, en tots els entorns i suports; i ho fem amb rigor, proximitat i honestedat. Creem, desenvolupem i executem els projectes des de l’inici fins al final procurant una atenció totalment personalitzada segons els objectius que cadascú de vosaltres estableix.

En la nostra web (iaraque.cat) i en les nostres xarxes socials, podreu veure qui som, quins serveis oferim, com podeu contactar amb nosaltres i per a qui treballem. Tenim la serenor i el coneixement del vell professor universitari i alhora les pessigolles a l’estómac de l’estudiant novell carregat d’il·lusions en el seu primer dia de classe. Estem a punt per ser la resposta a la gran pregunta: i ara què?