Creem i dissenyem la nova imatge del municipi dels Garidells

Creem i dissenyem la nova imatge del municipi dels Garidells

Durant els últims mesos hem treballat en la renovació de la imatge dels Garidells, que transmet l’essència d’aquest municipi de l’Alt Camp i que pretén donar una imatge més propera a la ciutadania en aquelles comunicacions de caire quotidià.

El disseny de la nova marca de poble integra tots els trets diferencials del municipi: els espais, els colors i les sensacions que evoquen, als veïns i a les veïnes (els de tota la vida i els nouvinguts), els carrers i els entorns dels Garidells.

• Entorn: els Garidells és un poble situat en un turó al mig del Camp de Tarragona. A prop de ciutats més grans i ben comunicat. Permet portar un ritme de vida tranquil i reposat. Els veïns i les veïnes se senten privilegiats de viure en aquest entorn i tenen un fort sentiment de pertinença al municipi.

• El Castell: el Castell és una construcció del s.XII declarada Bé Cultural d’Interès Nacional situada al capdamunt del turó, pràcticament derruïda del tot. Els veïns i les veïnes s’hi senten identificats perquè els evoca records d’infantesa.

• Sensacions: els veïns i les veïnes identifiquen el poble amb colors càlids: de tardor, els rogencs de l’argila, la vegetació, els colors naturals. Els Garidells també
els transmet una sensació de tranquil·litat, de calma, sense sorolls.

Ens hem inspirat en tots aquests elements per a dissenyar la nova marca del poble, que es defineix com a confortable, segur, tranquil, plàcid, i orgullós de ser com és. El lema que acompanya la nova marca és: ‘Els Garidells, tranquil·lament’.